top of page

L'IEB I PROJECTE ArBRe PARTICIPEN EN LA FIRA ECOREUS 2016

Núria Valldeneu

Stand IEB a EcoReus

El passat cap de setmana, projecte ArBRe, conjuntament amb d'altres professionals del món de la bioconstrucció de les comarques de Tarragona, ha participat en la III edició de la fira EcoReus, en representació de l' "Instituto Español de Baubiologie", en un stand compartit.

Una petita exposició de materials de bioconstrucció va atreure l'atenció del públic de la fira, que va acostar-se a l'stand encuriosit.

Allí, vam tenir el plaer de poder atendre algunes consultes i problemes concrets de les persones visitants, així com de donar a conèixer varis d'aquests materials i tècniques de construcció alternatives respectuoses amb el medi ambient i amb la salut de les persones. A aquelles més interessades en el tema, els vam parlar també del màster en bioconstrucció que ofereix l'IEB.

A més, vam poder oferir una xerrada sobre "Quins materials em poso a casa? Elecció de materials ecològics i saludables".

Es van generar unes sinergies i un clima molt favorables entre els diferents professionals i exalumnes del màster que vam coincidir allí, sembrant la llavor per a possibles col.laboracions i empreses futures.

Ens n'emportem un bon regust!!

Moltes gràcies a tots i a totes els que vau ser-hi pel vostre interès i participació!

xerrada projecte ArBRe a EcoReus

articles destacats

entrades recents

arxiu

recerca per paraules

segueix-nos

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page